WEBLAPBANK
  English webpage Kreatív weblap ötletek
Regisztráció   Várjuk hívását! Kérdezzen!
+36 70-211-8969
Weblapbank, webkellékek, weblap kiegészítők, kreativ weblap, weblaphoz ötletek, mozgó képek,mozgó figurák, beszélő figurák, animációk, üdvözlő képernyők, játékok, bannerek, bérelhető webáruház, mozgó gifek Belépés
E-mail cím :   Jelszó :
 
  FŐOLDAL KATEGÓRIÁK RÓLUNK GYIK Weblapbank, webkellékek, weblap kiegészítők, kreativ weblap, weblaphoz ötletek, mozgó képek,mozgó figurák, beszélő figurák, animációk, üdvözlő képernyők, játékok, bannerek, bérelhető webáruház, mozgó gifek Keresés :
 
                 
 
 
  Mozgó figurák kreativ, weblap ötletek, kreatív ötletek, ötletek weblaphoz, webkellékek, weboldalhoz kellékek, weboldal adds-on, tippek, ötletek Beszélő figurák WEBLAP, WEBLAP ÖTLETEK, KREATIV ÖTLETEK WEBLAP, MOZGÓ FIGURÁK, BESZÉLŐ FIGURÁK, ANIMÁCIÓK Animációk ingyenes weblap kiegészítők, ingyen kiegészítő, weblaphoz, mozgó hátterek Üdvözlő képernyők kérdőív, szavazás, üdvözlő képernyő, mozgó firurák, beszélő figurák, bannerek, bérlehető webáruházak Játékok weblapom, weboldalam, ötletek weboldalhoz, ötletes weboldal, animációk, animált gif, mozgó gif, mozgó gifek, gif, gifek Bannerek kreativ, weblap ötletek, kreatív ötletek, ötletek weblaphoz, webkellékek, weboldalhoz kellékek, weboldal adds-on, tippek, ötletek Egyéb Weblapbank, webkellékek, weblap kiegészítők, kreativ weblap, weblaphoz ötletek, mozgó képek,mozgó figurák, beszélő figurák, animációk, üdvözlő képernyők, játékok, bannerek, bérelhető webáruház, mozgó gifek  
Regisztrációs feltételek
 

1. A szolgáltatás lényege

Az Országos Adatbank Kft., melynek székhelye 2014 Csobánka, Nádas u. 2946/4., adószáma: 13806899-2-13, (a továbbiakban "Szolgáltató") a http://www.weblapbank.hu internetes oldalt üzemelteti (a továbbiakban "Weblapbank"), amelynek segítségével az Ügyfelek saját weboldalukba illeszthetnek különféle weblapkiegészítőket (a továbbiakban "oldal").

A Weblapbank szolgáltatásának ellenértéke az aktuális kiegészítő mellett található meg.

Az Ügyfél bármilyen természetes, vagy jogi személy, aki termékeket vásárol, bérel a Weblapbank oldalán.

A Weblapbank használata jelen szerződésben feltüntetett szerződéses feltételek alapján történik azon működési szabályok szerint, amelyeket a Szolgáltató ezen az oldalon közzétesz (a továbbiakban "szabályok"). A Weblapbank valamely termékének vásárlásával vagy bérlésével Ön kifejezi egyetértését a szabályokban feltüntetett betartandó feltételekkel. Amennyiben valamely rendelkezéssel nem ért egyet, ne regisztáljon!

A Weblapbank szolgáltatásainak vásárlásához, bérléséhez regisztráció szükséges. Az Ügyfél a regisztrációban pontos, és hiteles adatokat köteles megadni magáról. Hibás adatok megadása esetén a lehető legrövidebb időn belül köteles a hibáról a Szolgáltatót írásban tájékoztatni. Mivel a regisztráció során megadott adatok alapján történik a szerződés kötés és a számlázás, ezért az Ügyfél vállalja a felelősséget az adatok pontosságáért és hitelességéért.

2. Regisztráció

a./ Ahhoz, hogy Ön igénybe vehesse szolgáltatásunkat regisztrálnia kell. Meg kell adnia a cégére és önmagára vonatkozó valamennyi (a Szolgáltató által kért) aktuális információt.

b./ A Szolgáltató emailben tájékoztatja Önt az ügyfélként történt nyilvántartásba vételről. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor megszüntesse a szolgáltatás igénybevételét, ha Ön hibás adatokat ad meg.

c./ Egy email címről egy regisztrációt tudunk elfogadni. Amennyiben a megadott email címről már történt regisztráció, de Ön nem tud belépni a rendszerbe, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elérhetőségainket a 'Rólunk' alatti részen talája meg.

d./ Sikeres regisztrációt követően lépjen be a rendszerbe, és válasszon szolgáltatásaink közül!

3. A szolgáltatások megváltoztatása

A Szolgáltató fenntartja a jogot a szolgáltatások bármely részének megváltoztatására vagy beszüntetésére. A Szolgáltató a lehető legtöbb információt nyújtja Önnek az ilyen változtatásról vagy beszüntetésről, amennyiben ezt az adott körülmények lehetővé teszik. Az ilyen értesítés közzétételre kerül ezen az oldalon.

4. Jelszó és biztonság

A szolgáltatásokhoz való hozzáférés és azok igénybevétele az email cím és a jelszó kombinációjával lehetséges. Ön kezeskedik arról, hogy Ön és a kapcsolattartó személy titokban tartja a saját jelszavát, és hogy semmilyen jogosulatlan félnek nem engedélyezi a szolgáltatások igénybevételét. Ön egyetért azzal, hogy azonnal tájékoztatja a Szolgáltatót a biztonság minden megsértéséről, amely a tudomására jut.

5. Rendszerintegritás

Az Ügyfél beleegyezését adja, hogy:

a./ Semmilyen módon nem fog bejuttatni vagy terjeszteni olyan dokumentumokat, amelyek vírust, sérült fájlokat tartalmaznak, vagy bármilyen olyan jellegű szoftvert vagy programot, amelyek mások számítógépét, számítógépes rendszerét károsíthatnák.

b./ Nem avatkozik be a szolgáltatással összekötött hálózatokba és nem zavarja meg azokat.

c./ Nem vesz igénybe semmilyen berendezést, szoftvert vagy programot, vagy egyéb eszközök segítségével nem próbál meg beavatkozni az oldal szabályszerű működésébe, vagy zavarja meg azt, és/vagy bármilyen tranzakciót, amelyet ez az oldal kínál.

d./ Nem tesz semmi olyat, ami ésszerűtlen és indokoltalan megterhelést okozna a Szolgáltató infrastruktúrájában.

e./ A Szolgáltató nem vizsgálja, hogy az Ügyfélnek szabályos működéséhez szükséges-e valamilyen engedély. Az Ügyfél a rendszerbe való regisztrálással, és ezen regisztálási i feltétel elfogadásával tudomásul veszi, hogy ezen engedélyek hiányában teljes jogi és anyagi felelőséggel tartozik. Amennyiben mégis megtörtént a regisztráció és a szolgáltatatás igénybevétele, és az Ügyfél eme kategóriába tartozik, nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és ez a Szolgáltató tudomására jut, akkor a Szolgáltató megszüntetheti az Ügyfél hozzáférését a szolgáltatáshoz. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az ilyen jellegű károk esetében.

f./ Azzal, hogy hozzáféréssel rendelkezik a szolgáltatáshoz, beleegyezését adja, hogy a szolgáltatás igénybevétele során csak azokat az eszközöket veszi igénybe, melyeket a Szolgáltató vagy az általa feljogosított társaságok kínálnak. Azzal is egyetért, hogy nem vesz igénybe semmilyen automatizált eszközt (pl. agent, robot, script, spiders) semmilyen okból.

6. Szerzői jogok megsértése

a./ Amennyiben az Ügyfél olyan jellegű információt vagy egyéb szellemi tulajdont használ fel, amely harmadik személy szerzői jogait sérti, és ez a Szolgáltató tudomására jut, akkor a Szolgáltató megszüntetheti az Ügyfél hozzáférését a szolgáltatáshoz. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az ilyen jellegű károk esetében.

b./ A Szolgáltató saját elbírálás alapján fenntartja az Ügyfél fiókjához történő hozzáférés letiltásának jogát a fenti pontok valamelyike megsértése esetén.

7. Kapcsolat

Országos Adatbank Kft.

Levelezési címünk: 2014 Csobánka, Nádas u. 2946/4

Telefonszámunk: +36 1-700-0073, +36 70-211-8969

Email címünk: info@oab.hu

8. Panaszkezelés

Ön mint Ügyfél a szolgáltatással kapcsolatos panaszokat, észrevételeket, reklamációkat írásban teheti meg a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján, a Szolgáltató székhelyének címére megküldve. A Szolgáltató "A fogyasztóvédelemről szóló törvény" értelmében a Panasz beérkezését követő 30 napon belül köteles állást foglalni.

Budapest, 2019.01.01.

Weblapbank, webkellékek, weblap kiegészítők, kreativ weblap, weblaphoz ötletek, mozgó képek,mozgó figurák, beszélő figurák, animációk, üdvözlő képernyők, játékok, bannerek, bérelhető webáruház, mozgó gifek

HIRDETÉS a WEBLAPBANK oldalon

Az Ön reklámjának a helye
Csak az adatokat kell megadnia és egy SMS-t kell küldenie. Ha érdekli, katt ide!
www.weblaphirdetes.hu

ingyenes weblap kiegészítők, ingyen kiegészítő, weblaphoz, mozgó hátterek
   
Weblapbank, webkellékek, weblap kiegészítők, kreativ weblap, weblaphoz ötletek, mozgó képek,mozgó figurák, beszélő figurák, animációk, üdvözlő képernyők, játékok, bannerek, bérelhető webáruház, mozgó gifek
 
kreativ, weblap ötletek, kreatív ötletek, ötletek weblaphoz, webkellékek, weboldalhoz kellékek, weboldal adds-on, tippek, ötletek   WEBLAP, WEBLAP ÖTLETEK, KREATIV ÖTLETEK WEBLAP, MOZGÓ FIGURÁK, BESZÉLŐ FIGURÁK, ANIMÁCIÓK
  Készült 2016-ban kérdőív, szavazás, üdvözlő képernyő, mozgó firurák, beszélő figurák, bannerek, bérlehető webáruházak RÓLUNK | Regisztrációs feltételek | Elfelejtett jelszó | Kapcsolat | Hirdetés Minden jog fenntarva kreativ, weblap ötletek, kreatív ötletek, ötletek weblaphoz, webkellékek, weboldalhoz kellékek, weboldal adds-on, tippek, ötletek